Kozmetički salon Swan | Depilacija | Topla | Hladna

Kozmeticki salon Swan

A - hladna depilacija:

Depilacija hladnim voskom je veoma zastupljen i efikasan tretman. Princip je takav da se vosak pomoću patrona nanosi na dlaku i specijalnim trakama povuče tako što ne oštećuje kožu, već skida samo dlake. To je za razliku od tople depilacije higijenski tretman, jer se sav iskorišćeni materijal baca. Naše dugogodišnje iskustvo kaže da je hladni vosak definitivno bolji od tople depilacije. Tehnologija današnjih voskova je znatno poboljšana, tako da je veoma prijatan za kožu i nije iritirajući. Tretman treba ponoviti nakon mesec dana.

B - topla depilacija za jednokratnu upotrebu:

Najstariji i najzastupljeniji način depilacije je depilacija toplim voskom. Preporučujemo je kod problema urastanja dlačica. Svojom toplotom vosak opušta kožu i na taj način prodire u folikule, tako da dlačice čupa iz korena. Toplim voskom može da se depilira bilo koji deo tela. Ne stvara se depilacija, usporava se njihov rast, a tokom vremena redovnim depiliranjem one postaju ređe i tanje. U našem salonu koristimo posebne film voskove, izuzetne strukture i kvaliteta koji lagano prianjaju na kožu i lako se skidaju, a iza sebe ostavljaju baršunastu i glatku kožu. Idealan je za intimne delove tela koji su i najosetljiviji.

B1 - brazilska depilacija:

Podrazumeva uklanjanje svih dlačica sa intimne zone voskom. U našem salonu postoje posebni voskovi za ovu vrstu depilacije, tako da sama procedura nema nikakvih neželjenih efekata.

C - depilacija sećernom pastom:

Ako želite uredne i dugotrajno glatke noge, za vas je ovo idealan način uklanjanja dlačica. Depilacija šećernom pastom ili egipatska depilacija je poslednjih godina postala hit u nezi tela. Samim tim što se sastoji od vode, voćne kiseline i šećera, ova metoda je 100% prirodna. Način na koji se izvodi depilacija, potezi uklanjanja koji idu u smeru rasta dlake, ne dovode do njenog lomljenja a samim tim ni do njenog potencijalnog urastanja. Vidno se usporava rast novih dlačica. Pogodna je za osobe sa osetljivom kožom, ne izaziva iritaciju, bubuljice, alergije, crvenilo i bilo koje druge neprijatnosti na koži. Idealna je za uklanjanje dlačica sa lica, pazuha i intimnih delova. Koristi se jednokratno tako da je higijena na visokom nivou.

Sveobuhvatna lepota

Treba da u jednom ljudskom biću sve bude lepo: i lice i odelo i duša i misli.
ANTON PAVLOVIČ ČEHOV