Kozmetički salon Swan | Manikir | Nadogradnja noktiju | Gel

Kozmeticki salon Swan

A - klasičan manikir

Veći nokti mogu biti zdravi, lepi i dugi ukoliko jednom nedeljno uradite manikir i potisnete zanoktice. Za manikir je potrebno imati skidač laka bez acetona, potiskivač za zanoktice, canglice, turpije sa granulacijom ne većom od 180.

B - parafinsko pakovanje

Razlika između standardnog i spa manikira je u broju preparata koji se koriste. U SPA manikiru koristimo: piling, parafin i masažu, pa je stoga proces spa manikira malo duži ali je i efekat dugotrajniji.

Parafinsko pakovanje je tretman koji sprovodimo na rukama tako što izpilingovane i dezinfikovane ruke umočimo u topilicu sa toplim parafinom. Pakovanje na ruci stoji 10-tak minuta, ruke su umotane u rukavicu a nakon skidanja pakovanja savršeno su meke i regenerisane.

C - nadogradnja noktiju

Nadogradnja noktiju je najstarija metoda produžavanja noktiju. Radimo je tako što “tipse” (veštačke nokte od plastike) vezujemo lepkom na prirodni nokat. Postoje u različitim oblicima i mogu se ukrašavati raznim “nail artom” ili bojama po želji klijenata. “Color gelovi “ su gelovi u boji koji se koriste za nail art preko gela ili za trajno lakiranje noktiju. Nanose se u dva sloja i suše se pod UV lampom. Njime se nokti mogu i izlivati.

D - izlivanje noktiju

To je nadogradnja noktiju pomoću papirnih šablona. Nokti se mogu izliti u željenoj formi i obliku. Takvi nokti daju potpuno prirodan osećaj i predstavljaju savršenu celinu sa vašim noktom. Preporučuju se takođe i kao metoda uspešnog odvikavanja od grickanja noktiju.

E - gel lak

Gel lak je manikir novijeg datuma koji omogućava trajanja laka dve – tri nedelje. Moguće ga je naneti i na prirodne i na veštačke nokte. Pre nanošenja boje, nanosi se podloga, prajmer a nakon dva sloja boje i završni sjaj. Svaki sloj se suši pod UV lampom. Osim lakiranja, moguće je uraditi i frenč manikir. Korekcija se radi tako što se sa nokta skine sav materijal “soak-off” motodom, pa nema nikakvog oštećenja.

Svaka žena je bespomoćna dok joj se ne isuši lak na noktima